Sterrenbeeld Boogschutter en EdelstenenLeeg

Boogschutter - 23 november tot en met 22 december - Element Vuur

Boogschutter is het negende teken van de dierenriem en staat onder invloed van de planeet Jupiter. Boogschutter is het derde herfstteken en heeft als element vuur. Mensen geboren onder het teken Boogschutter zijn vaak open en eerlijk en zullen ongeremd voor hun mening uitkomen.

Ook in het sterrenbeeld Boogschutter zit een zekere dualiteit. Boogschutter is optimistisch en heeft ideeën en dromen van groei in alles wat hij/zij doet, maar ook beperkende en juist verantwoordelijke kenmerken waardoor deze ideeën en dromen niet succesvol kunnen worden. Het is een innerlijke strijd tussen nieuwe ideeën en het goed uitvoeren van bestaande projecten. Voor Boogschutter is het idee van leven en laten leven een belangrijk levensmotto.

Boogschutter is hard voor zichzelf, ze lossen hun innerlijke problemen op door een zware innerlijke strijd. Een les voor het leven zou kunnen zijn dat ze juist minder hard voor zichzelf mogen zijn. Ze hoeven hun problemen, maar zeker ook hun dromen en gevoelens, niet altijd te verbergen en Boogschutter hoeft zich niet terug te trekken achter zijn/haar beperkende en verantwoordelijke kwaliteiten.

Sterrenbeelden die goed samen kunnen gaan met Boogschutter zijn: Stier, Maagd, Tweelingen en Ram.

Edelstenen die bij het sterrenbeeld Boogschutter passen zijn: